Afspraak maken? Bel 06-20369678

Inn4cure

Medische monitoring op afstand

Inn4cure is een start up die ‘THUIS’ ontsluit voor alle vormen van zorg door monitoren van vitale lichaamsfuncties in combinatie met de articulatie van de beleving van de cliënt/patiënt door vragenlijsten.

Deze informatie wordt via de cloud gedeeld met professional en mantel. Doordat geïndividualiseerde kaders worden gebruikt waarop alerts worden ingesteld, worden zowel de professional als de mantel alleen geïnformeerd bij noodzaak. Chronische ziektebeelden als COPD, diabetes en hartfalen zijn deze chronische ziektebeelden de focus van inn4cure. Samen met de zorgprofessionals wordt het nieuwe zorgpad ontwikkeld, dat verantwoord de stap naar thuis mogelijk maakt.

In het zorgpad worden metingen van vitale lichaamswaarden gecombineerd met de subjectieve articulatie door middel van vragenlijsten. Per persoon worden in het platform waar de metingen binnenkomen geïndividualiseerde kaders aangebracht die alerts genereren zodra een meting niet binnen dit kader binnenkomt. De metingen worden door via bluetooth verbonden devices automatisch naar het platform verzondenTerug