Afspraak maken? Bel 06-20369678

Wat kan ik voor u betekenen?

Het effect dat INN4CARE realiseert met haar dienstverlening is dat individuele vraagstukken van zorgvragers worden verbonden aan technologische oplossingen die passen in het dagelijkse proces van wonen, welzijn en zorg en in de lange termijn koers van de organisatie. Dat lukt door de oplossingen in samenwerking te ontwikkelen vanuit een positie midden tussen de betrokken partijen; individuele zorgvragers, zorginstelling(en), gemeente(n), woningbouwcorporatie(s), financier(s) en technologiebedrijven. Via deze weg komen we tot ontwikkeling, effectieve inzet en duurzame exploitatie van technologie in de zorg op basis van een sluitende businesscase.
 

Midden tussen de partijen – individuele zorgvragers, zorginstelling, gemeente, woningbouwcorporatie, financier en/of technologiebedrijven – ligt de oplossing om te komen tot de ontwikkeling, effectieve inzet en duurzame exploitatie van technologie in de zorg. Slechts in beperkte mate weet één van de partijen de anderen te betrekken, laat staan te binden en te komen tot een vorm van samenwerking die leidt tot de gewenste of noodzakelijke innovatie en inzet van technologie.

Op dat snijvlak is INN4CARE gepositioneerd: INN4CARE ondersteunt zorginstellingen, gemeenten, woningcorporaties, (technologie)bedrijven en kennisinstellingen bij het ontwikkelen, implementeren en beheren van technologische oplossingen die leiden tot grotere zelfredzaamheid en/of meer kwaliteit van leven van zorgvragers tegen een lager kostenniveau en met minimaal gelijkblijvende kwaliteit.